fbpx

Vrtne garniture

 

Udobna vrtna garnitura vas povabi, da preživite še več časa na svojem vrtu! Prijeten občutek lesa in ergonomska oblika sedišča poskrbita, da bo sedenje še bolj prijetno. Lesen komplet se odlično vklopi v vaš vrt, prinaša vam občutek topline in domačnosti, na njem pa brez problema posedate tudi v hladnejših mesecih. Naše vrtne garniture odlikujejo praktičnost, kakovostna izdelava in izjemna stabilnost vseh elementov.

Leseno vrtno garnituro vam na željo lahko tudi pobarvamo. Z različnimi barvnimi vzorci vam pomagamo pri določitvi pravega odtenka, nato pa les pobarvamo z vodnimi ali sintetičnimi premazi. S tem les tudi zaščitimo pred škodljivimi vpliv iz narave, še izdatno pa ga lahko zavarujemo s potopno impregnacijo.

V kompletu je ena lesena miza in dve leseni klopi. Noge za mizo ali klop pa lahko kupite tudi posamično in si končni izdelek oblikujete sami.

Lesena klop in lesena miza za vrt

1. Vrtna garnitura 1, dolžina 195 cm

Lesena klop in miza za vrt

2. Vrtna garnitura 2, dolžina 195 cm

Lesena klop za zunaj

3. Klop, dolžina 195 cm

Komplet za vrt Sestavi sam

4. Komplet nog za mizo

Komplet za vrt Sestavi sam

5. Komplet nog za klop

Zakaj sploh izbrati les? Lesena vrtna garnitura je prijetna za sedenje v vseh letnih časih. Prav tako je bistveno stabilnejša od marsikaterih različic, ki so na voljo na trgu, zato vam ni treba skrbeti, da bi se prevrnila ali nagibala, tudi če je neenakomerno obremenjena. Kljub masivni obliki pospravljen komplet ne bo zavzel veliko prostora, saj so posamezni deli vrtne garniture zelo kompatibilni za sestavljanje. Še ena prednost lesa pa je, da se barvno lahko popolnoma prilagaja vašemu okusu. V Mizarstvu Hrovat vam z veseljem pomagamo izbrati pravi odtenek, ki se bo ujemal z vašo okolico in željami.