fbpx

Balkonske ograje

 

Ponujamo vam širok izbor vzorcev balkonskih ograj – od tistih tradicionalnih, kjer se poudarja okrasje, pa do najmodernejših, kjer prevladujejo ravne linije. Balkonske ograje so izdelane iz kvalitetnega, večinoma smrekovega lesa. Ta je sekan v Savinjski dolini in nato umetno posušen. Pri nas ga natančno obdelamo z modernimi stroji, vsi elementi pa so tudi dvakrat ploskovno brušeni.

Balkonsko ograjo vam na željo lahko tudi pobarvamo. Pri tem uporabljamo vodne ali sintetične premaze, s katerimi les ustrezno zaščitimo pred vremenskimi vplivi. Pomagamo vam tudi z različnimi barvnimi vzorci, da je vaša nova balkonska ograja harmonično usklajena s podobo vaše hiše. V ta namen poskrbimo, da se barva karseda ujema z ostalimi lesenimi elementi na objektu. Les lahko še dodatno zaščitimo s potopno impregnacijo.

Montiranje balkonske ograje je možno po celi Sloveniji. Edini predpogoj je, da imate že pripravljeno železno podkonstrukcijo. Če te še nimate, pa za njo lahko v sodelovanju z drugimi obrtniki poskrbimo tudi mi.

Za ogled cenika kliknite na posamezno balkonsko ograjo. Cene so informativne in se spreminjajo tudi glede na količino in oddaljenost.

balkonska ograja z vgrajenimi LED lučkami

1. Pokončne balkonske ograje ravnih linij

Pokončna oblikovana ograja Tuhinj

2. Pokončne oblikovane balkonske ograje

lepa bela vzdolžna ograja iz lesa za balkon

3. Vzdolžne balkonske ograje

lepa poševna ograja za balkon in stopnišče

4. Poševne balkonske ograje

lepa masivna balkonska ograja iz lesa

5. Masivne balkonske ograje

Pokončna oblikovana ograja iz lesa

6. Kombinirane balkonske ograje

Deska za leseno ograjo

7. Posebna ponudba

Balkonska ograja dopolni izgled vaše hiše in ji prinese poseben čar, ki ga zmorejo dodati le naravni materiali. Les ima zmožnost, da s svojo obliko prikliče tradicionalnost ali moderne arhitekturne smernice, saj nikoli ne gre iz mode. V Mizarstvu Hrovat se prilagodimo vašim željam in obstoječemu stanju, da skupaj najdemo najboljšo balkonsko ograjo za vaš dom. S prilagajanjem barve se ograja zlije s celoto in osveži stavbo ali pa smiselno dopolni novogradnjo. 

Balkonska ograja vam ponuja zatočišče pred radovednimi pogledi, hkrati pa nudi tudi varnost. Ograja na balkonu tako varno zaščiti predvsem mlajše člane družine, ki jih radovednost žene do vsakega kotička hiše. Dopolnjujete jo lahko z okrasnimi koriti za rože, ki bodo toplejši del leta še popestrile vaš balkon in celoten dom. Preverite naše balkonske ograje in nas kontaktirajte za povpraševanje!